The site of the holiday home in Rhodes/Greece yet possess characteristics and outstanding qualities, which we only attempted to frame with our design.

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_01-1600x1040

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_02-1600x1102

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_03-1600x1000

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_04-1600x1000

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_05-1600x904

The site is located three meters above a coastal road, which is bordered by a natural stonewall that has been equally continued for our proposal. On the one hand the continuation of the found wall generates a high level of privacy, while on the other hand it relates to the given situation, which we were tempted to preserve as much as possible. The holiday home was designed for a couple. They wished a separate area for guests, which we mostly embedded in the given topography by integrating the shady tree population and without generating an equally visible volume.

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_06-1600x1040

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_07-1600x1000

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_08-1600x1000

HORNUNG-AND-JACOBI-ARCHITECTURE_VILLA-F_09-1600x1167

Project: Villa F
Collaborators: Peter Thomas Hornung, Elsa Katharina Jacobi, Jan Escher
Location: Rhodes, Greece
Year: 2011-undisclosed
Type: residential
Size: 220qm

via Hornung And Jacobi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s